Keshia Knight Pulliam juhli rajusti Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta The Bill Cosby Show -ohjelmasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut Keshia Knight Pulliam juhli viime viikonloppuna 30-vuotiaspäiviään railakkaasti Las Vegasissa.

Kiltin pikkutyttö Rudy Huxtablen rooli oli kaukana, kun Keshia kumosi drinkkejä toisensa perään ja innostui tanssimaan vauhdikkaasti myös pöydillä. Synttärisankari otti ilon irti ikimuistoisesta illastaan ja sai ystäviltään lahjaksi myös nimellään koristellun massiivisen syntymäpäiväkakun. Katso bilekuvat tästä.

Juhlatunnelmassa oli mukana myös Keshian poikaystävä Kaseem Penn, jonka kanssa neitokainen ”sheikkasi bootya” villisti tanssilattialla. Seuraavaksi Keshia Knight Pulliam ryhtyy kuvaamaan omaa Keshia and Kaseem -nimistä realitysarjaansa, jossa seurataan rikkaan ja kuuluisan entisen lapsitähden ja hänen poikaystävänsä elämää.