Johanna Tukiainen sittenkin festarikeikalle: ”Olen kovassa porukassa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime päivinä otsikoissa juhannuskeikkaansa liittyvien epäselvyyksien takia. Hän perui kovasti odottamansa esiintymisen RMJ Party Camp -tapahtumassa, koska hänelle luvattiin sieltä vain yhden euron keikkapalkkio.

Johanna Tukiainen olisi halunnut saada yhden kappaleen pituisesta esiintymisestään vähintään 5.000 euron korvauksen, joten esiintyminen peruuntui. Näkemyseroa Tukiaisen ja festarijärjestäjän välillä oli siis 4.999 euroa, eikä asiaa saatu sovittua. Nyt Tuksu nähdään kuitenkin esiintymässä juhannuksena, mutta keikkapaikka on Porin sijaan Kalajoki.

– Mutta eipä hätää, sain uuden diilin! Esiinnyn Kalajoen juhannusfestareilla tämän viikon lauantaina! Minua ennen esiintyy Movetron ja minun jälkeeni esiintyy Waldo! Huh huh….olen siis kovassa porukassa! Biisini on tosin lyhyt esiintyminen, mutta saa varmasti taas paljon mediahuomiota ja minua jännittää kovasti! Tuksu kirjoitti blogiinsa.

RMJ-tapahtumaan Tukiaisen tilalle kiinnitettiin esiintymään Henna Kalinainen, eli BB-Henna. Hän ei tosin laula, mutta osallistuu alustavien tietojen mukaan Miss Märkä T-paita -kilpailuun.