John Mayer huijasi paparazzeja pahemman kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa uutisoitiin viikonloppuna, että poptähti John Mayer ja hänen ystävänsä Rob Dyrdek olisi kiidätetty lauantaina sairaalahoitoon suoraan MyHouse-klubilta. Nyt tapaus on osoittautunut kuitenkin vain miesten pilailuksi ja julkisuustempuksi.

John Mayer ja Rob Dyrdek ikuistettiin myös paparazzikuviin, kun Mayer kantoi Dyrdekiä julkkisten suosimalta klubilta ulkona odottaneeseen autoon. Tämän jälkeen auto kaahasi pikavauhtia Beverly Hillsin Cedars-Sinain sairaalaan.

Mayer kommentoi tapausta myöhemmin myös Twitter-blogissaan ja kertoi kiidättäneensä ystävänsä vatsahuuhteluun. Asiassa alettiin kuitenkin haistaa palaneen käryä, kun Dyrdek nähtiin pian taas jalkeilla ja terveen oloisena. Rob Dyrdek päivitti itse Twitter-tililleen tekstin ”Hauska ilta yhdessä @johncmayerin kanssa”, People uutisoi. Lehdelle vahvistettiin myöhemmin, että kyseessä oli vain pila.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat