Rihannan asu korosti peppua – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna kohtaa lähiaikoina Los Angelesissa leivättömän pöydän ääressä hänet helmikuun alussa Hollywoodissa hakanneen ex-poikaystävä Chris Brownin. Oikeudenkäynnin kestäessä Rihanna elää aivan normaalia supertähden elämää.

Eilen Rihanna kuvattiin New Yorkissa yhdessä ystäviensä kanssa. Poppari oli tällä kertaa sonnustautunut Christopher Kanen suunnittelemaan ihonmyötäiseeen gorilla-kuvioiseen asuun, joka korosti erityisesti hänen takamustaan. Katso kuvat tästä.

Supertähti oli muutaman päivän ajan Isossa omenassa osallistuakseen muotisuunnittelijoiden liiton tapahtumaan. Viime viikolla Rihanna ja Chris bongattiin saman koripallo-ottelun katsomosta, mutta he eivät ottaneet toisiinsa minkäänlaista kontaktia. Kovasti odotettu oikeudenkäynti jatkuu Rihanna osalta muutaman päivän kuluttua.