Victoria Beckham pienensi rintansa – DD vaihtui B-kuppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä viime vuosikymmenellä tunnetuksi tullut Victoria Beckham on muokannut viime vuosina rintojaan useammassakin operaatiossa, ja nyt hän on vuorostaan pienentänyt kuppikokoaan huomattavasti.

Superjulkkis päätti pienentää varustustaan, koska aikaisemmat rinnat tekivät hänestä omasta mielestään povipommin näköisen, Daily Mail uutisoi tänään. Tähden kolmas rintaoperaatio suoritettiin lehden saamien tietojen mukaan kolme viikkoa sitten Los Angelesissa. Samalla entinen kuppikoko 34DD sai väistyä hieman hillitymmän 34B-koon tieltä. Alunperin tähden kuppikoko oli 34A.

Lontoossa viime viikolla läpinäkyvässä paidassa nähty Victoria toipuu operaatiosta parhaillaan Ranskassa miehensä David Beckhamin ja lastensa 10-vuotiaan Brooklynin, kuusivuotiaan Romeon ja nelivuotiaan Cruzin kanssa. The Sun -lehden mukaan Victoria halusi eroon povipommi-lookistaan, johon kuuluivat suuret rinnat, suuri hiuspehko ja tumma tekorusketus.