Povipommin paita paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Ibizalla uuden miesystävänsä kanssa railakkaasti juhliva Katie Price, eli povipommi Jordan, poseeraa nyt rantakuvissa hieman turhan paljastavassa asussa. Kuluneella viikolla bilesaarella juovuspäissään klubbailleen neitokaisen kuvissa nähtävä paita paljastaa nimittäin hänen rintansa.

Paparazzeille miesmalli Anthony Lowtherin kanssa viime päivinä poseerannut Katie Price on nähty iltaisin juhlimassa muiden muassa Ibiza Rocks -klubilla ja Club Edenissä. Tuoreissa kuvissa hän kuitenkin poseeraa rantamaisemissa. Niissä hänellä on yllään valkoinen verkkopaita, joka ei kuitenkaan onnistu peittämään tähden massiivista rintavarustusta.Katso kuvat tästä.

Aiemmin tällä viikolla Katie myönsi lehdistölle huhut, joiden mukaan hän on käyttänyt jo neljän vuoden ajan masennuslääkkeitä. Samalla hän kuitenkin ilmoitti, ettei aio enää käyttää lääkitystä. Rannalla häntä vaanineet kuvaajat huomatessaan Katie väläyttikin heille aurinkoisen hymynsä.