Katie Price juopotteli uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordan, eli Katie Price, lomailee parhaillaan Ibizalla uuden miesystävänsä, malli Anthony Lowtherin kanssa. Jo aiemmin tässä kuussa yhdessä bongattu pari on viettänyt bilesaarella kosteita juhlia, joiden merkeissä Katie on nähty jo parina iltana peräkkäin ympäripäissään.

Hänen tuleva ex-aviomiehensä Peter Andre hoitaa perheen kolmea lasta samaan aikaan kun Jordan viettää railakasta lomaa. Krapulapäiviään Katie Price on viettänyt Ibizalla ystäviensä kanssa sekä rannalla että hotellinsa uima-altaalla. Välimeren auringosta nauttivat povipommi on samalla luonnollisesti osunut myös paparazzien tähtäimiin vähissä vaatteissa. Katso kuvat tästä.

Aiemmin tällä viikolla Katie myönsi lehdistölle huhut, joiden mukaan hän on käyttänyt jo neljän vuoden ajan masennuslääkkeitä. Samalla hän kuitenkin ilmoitti, ettei aio enää käyttää lääkitystä. Rannalla häntä vaanineet kuvaajat huomatessaan Katie väläyttikin heille aurinkoisen hymynsä.