Nainen hakkasi vauvaa – Hollywood-tähti keskeytti pahoinpitelyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtenä tunntuksi tullut Liv Tyler on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on päätynyt otsikoihin pienen välikohtauksen merkeissä. Tyler teki päivän hyvän työn keskeyttäen lapsen pahoinpitelyn

Tyler oli eilen ajelulla Los Felizin alueella Los Angelesissa huomatessaan, että iäkäs nainen hakkasi vaunuissa olevaa itkevää pikkuvauvaa useita kertoja rintaan. Tilanteesta raivostunut tähti pysäytti autonsa, juoksi naisen luokse ja ryhtyi läksyttämään tätä kovaäänisesti. X17-julkaisun kuvaaja sattui paikalle ja ikuisti välikohtauksen. Katso kuvat tästä.

Liv Tyler aiheutti melkein itsekin onnettomuuden jarruttaessaan yllättäen. Tämän jälkeen hän teki vielä U-käännöksen päästäkseen lähelle vauvaa jalkakäytävällä hakannutta naista. Nainen ei kuitenkaan puhunut englantia, mutta siitä huolimatta Tyler raivosi hänelle ja uhkasi kutsua poliisin ja lastensuojeluviranomaiset paikalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat