Pelien alennusmyynti alkaa 22. kesäkuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA järjestää yhteistyössä johtavien pelikauppojen kanssa Suomen ensimmäisen valtakunnallisen pelialan alennusmyynnin, joka alkaa 22. kesäkuuta ja kestää kolme viikkoa.

Pelialessa on tarjolla paljon tuotteita jokaiselle pelilaitteelle, jokaiseen makuun ja hintaryhmään. Myös pelien ikäluokittelu noudattaa markkinoiden yleistä jakaumaa. Kaiken ikäisille soveltuvia pelejä on eniten tarjolla. Mukana pelialessa on alan erikoisliikkeiden lisäksi tavarataloja ja marketkauppoja. Pelialen kampanjapelit löytyvät noin 200 pelikaupasta. Valikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti.

– Juhannuksen jälkeinen aika on perinteisesti hyvää pelikaupan aikaa. Haluamme laajalla maahantuojien ja pelikauppojen yhteistyöllä tarjota niin äskettäin julkaistuja kuin klassikkopelejä kuluttajaa houkuttelevalla hinnoittelulla ja näin vauhdittaa tasaisesti kasvavaa pelikauppaa, kertoo FIGMAn toiminnanjohtaja Riku Olkkonen.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein.