Pete Parkkonen sai haukut amerikkalaiselta hittibändiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kisan edelliseltä tuotantokaudelta tuttu Pete Parkkonen on saanut haukkuja kansainväliseltä hittiyhtyeltä, kun teinitähti Miley Cyrusin isoveljen yhtye Metro Station vieraili eilen Suomessa.

Erityisesti Australiassa ja Saksassa erittäin hyvin menestyneen yhtyeen lämmittelijänä toimi Helsingin Nosturin loppuunmyydyllä keikalla Pete Parkkonen. Amerikkalaispopparit eivät kotimaisen laulajatähden antia juuri kehuneet.

– Hän on ilmeisesti hevimetallimiehiä? Musiikki kuulosti karmivalta, yhtyeen laulaja Mason Musso kommentoi Parkkosen keikkaa Ilta-Sanomille.

Parhaillaan Euroopan kiertueella oleva Metro Station suuntaa syksyllä vuorostaan itse lämmittelijäksi, kun Trace Cyrusin pikkusisko, maailman tämän hetken eniten tienaava teinitähti Miley Cyrus, lähtee kovasti odotetulle kiertueelle.

Supertähti Miley Cyrus kertoo kuulumisistaan maanantaina julkaistavassa Staran haastattelussa. Stara tapasi eilen Helsingissä myös Metro Station -yhtyeen, jonka haastattelu julkaistaan lähipäivinä.