Poliisi: Jessica Alba välttyi oikeudenkäynniltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme äskettäin kuinka näyttelijä Jessica Alba oli joutunut poliisin rikostutkinnan kohteeksi, koska hänen epäiltiin syyllistyneen vandalismiin Oklahoma Cityssä. Nyt poliisitutkinta on saatu päätökseen.

Töihin pitkän äitiysloman jälkeen palannut Jessica Alba on parhaillaan Oklahoma Cityssä kuvaamassa uutta The Killer Inside Me -elokuvaansa. Jessican epäiltiin liimanneen aiemmin tällä viikolla valkohaita esittäviä julisteita laittomasti ympäri kaupunkia. Hän itse myönsi epäilyt oikeiksi, mutta pyysi tekoaan heti julkisesti anteeksi.

Supertähti ei saa asiassa syytettä, koska julisteiden liimaamisen kohteiksi joutuneiden kiinteistöjen omistajat ovat nyt päättäneet luopua kaikista syytteitä. Tästä syystä poliisi on lopettanut myös asian tutkinnat. Vandalismista on mahdollista saada Oklahomassa jopa vankeustuomio, mikäli aiheutuneen vahingon arvoksi katsotaan yli tuhat dollaria.