Povipommi Jordan Provinssirock-hengessä Ibizalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aviomiehestään Peter Andresta parhaillaan eroava povipommi Jordan, eli Katie Price, on kuluneella viikolla ollut otsikoissa hänen juhlittuaan Ibizalla varsin kosteissa merkeissä. Tiistai-iltana Katie bongattiin miesmalli Anthony Lowtherin ja tämän ystävän seurassa.

Kolmikko oli viettämässä railakasta iltaa paikallisella Ibiza Rocks -klubilla, jossa esiintyi illan aikana brittiyhtye Tings Tings. Samainen yhtye nähtiin vain muutamaa päivää aikaisemmin Seinäjoen Törnävänsaaressa esiintymässä Provinssirockin yleisölle. Povipommi oli pukeutunut iltaa varten näyttävään turkoosiin ”paitaan”. Katso kuvat tästä.

Jordan ja komistukset eivät jääneet keikan jälkeen viettämään aikaansa rock-henkiselle klubille, vaan siirtyivät juhlimaan San Antoniossa sijaitsevaan Club Edeniin. Samoissa juhlissa nähtiin yllättäen myös Katien ex-poikaystävä Matt Peacock, jonka kanssa Katie myös poseerasi innokkaasti kuvaajille. Julkkistähti poistui lopulta jatkoille noin puoli kolmen aikaan aamuyöstä yhdessä Anthonyn kanssa. Aiemmin tässä kuussa heidät kuvattiin suutelemassa kiihkeästi Lontoossa.