Teinitähden kiihkeä suudelma rannalla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -televisiosarjasta ja samaan sarjaan perustuvasta elokuvasta tuttu näyttelijä-laulaja Miley Cyrus päätti – tai joutui päättämään – äskettäin suhteensa pitkäaikaiseen poikaystäväänsä, malli Justin Gastoniin.

Nyt Miley on kuitenkin kuvattu suutelemassa kiihkeästi aivan toista miestä. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli rantamaisena ja suudelmien kohteena oli australialainen nuori komistus Liam Hemsworth. Katso kuva tästä.Kyseessä ei kuitenkaan välttämättä ole Mileyn uusi poikaystävä, sillä he olivat kuvaamassa uutta Disney-elokuvaa The Last Song, joka perustuu Nicholas Sparksin kirjaan. Moni nuori teinipoika lienee kuitenkin nyt kateellinen Liamille, sillä Mileystä on muodostunut nopeasti miljoonien poikien päiväuni. Tähti itse ei ole tämänkaltaisesta statuksesta moksiskaan.

– En ehkä ajattele sitä kovin usein. En pidä itseäni seksisymbolina, mutta toisaalta se on jotenkin aika coolia. Se pitää kai poikaystäväni varpaillaan, Miley kertoi äskettäin Staran haastattelussa.