Emilie de Ravin riisui kaiken alastonkuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lost-sarjasta nykyisin tunnettu, mutta aikoinaan Roswell-sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Emilie de Ravin teki ennen näyttelijänuraansa mallintöitä ja toimi muiden muassa balettitanssijana.

Nyt Emilie de Ravin nähdään alastomana mallikuvissa, joiden alkuperä ja ajankohta on hieman hämärän peitossa. Kuvissa Emilie nähdään joka tapauksessa poseeraamassa ilkosillaan erilaisissa studiolavasteissa. Katso kuvat tästä.

Emilie de Ravin työstää parhaillaaan Remember Me -elokuvaa yhdessä Twilight-näyttelijä Robert Pattinsonin kanssa. Leffan päätähtien on huhuttu tulevan toimeen keskenään harvinaisen hyvin ja siksi on syntynyt myös epäilyjä uudesta suhteesta. Leffan kuvaukset alkavat toden teolla vasta ensi viikolla, joten lähiviikot näyttävät saadaanko Hollywoodiin uusi julkkispari.

Australialaissyntyinen 27-vuotias Emilie de Ravin palaa lähiaikoina vielä Lost-sarjan kuudennen ja viimeisen tuotantokauden kuvauksiin. Lisäksi hänellä on työn alla myös Public Enemies -elokuva, jossa Emilie nähdään yhdessä Johnny Deppin kanssa.