Superkuuma Ana Beatriz Barros alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros on tähän saakka poseerannut yleensä rohkeissa mallikuvissa pääasiassa toisten supermallien kanssa, mutta nyt hänet nähdään myös soolokuvissa.

Parhaillaan kovaa nousua supermallien markkinoilla tekevä Ana Beatriz Barros toimii nykyisin muiden töidensä ohella myös Passionata Lingerie -alusvaatemerkin mainoskasvona. Nyt hänet nähdään kuumissa alusvaatteisillaan kyseisen merkin uuden malliston mainoskuvissa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias sinisilmäinen Ana Beatriz Barros on niin ikään tunnettu Victoria’s Secret -mallina. Hän toimi taannoin myös Jennifer Lopezin vaatemalliston kasvona. Nykyisin New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla.