Bloggaus tuomassa Lindsay Lohanille porttikiellon baariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Innokkaana mikrobloggaajana tunnettu poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan julkaisi aiemmin tällä viikolla Twitter-blogissaan valokuvan itsestään yläosattomissa. Nyt hänen epäillään kirjoittaneen myös asiattomuuksia poptähti Justin Timberlakesta.

Newyorkilaisen Apollo-klubin johto on ilmoittanut antavansa Lohanille porttikiellon ravintolaansa, mikäli Lindsayn nimissä Timberlakesta kirjoitettu tweetti osoittautuu hänen kirjoittamakseen. Kyseisessä viestissä kirjoitettiin Justinin käyttäytymisestä klubilla maanantai-iltana.

– ”Täällä on niin pimeää. Missä on JB:n pettäjä?” Kirjoituksessa viitattiin Justinin tyttöystävään Jessica Bieliin. Kirjoituksen kanssa julkaistiin myös valokuva, jossa Justin Timberlake nähtiin toisen naisen seurassa.

Lindsay väittää kuitenkin, että hänen Twitter-tililleen olisi tuolloin murtauduttu ja että murtautuja pääsi siten julkaisemaan kirjoituksen ja kuvan Lohanin nimissä. Näyttelijän mukaan hänellä ei ole mitään tekemistä kirjoituksen kanssa.

– On selvää, että Twitterin pitäisi korjata vehkeensä. En kirjoittanut viestiä. Mitä se edes tarkoittaa? Tämä on ärsyttävää. En kirjoittaisi henkilökohtaisesta elämästäni – saati muiden – internetissä! Lopeta tililleni yrittäminen kuka sitten oletkaan. Olen kyllästynyt vaihtamaan salasanaani joka päivä, Lindsay kirjoitti myöhemmin.