Britney Spears ”pitkät päällä” shoppailemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten suositun Circus-maailmankiertueensa Britannian osuuden taakseen jättänyt poptähti Britney Spears ehti myös edustaa ja lomaille saarivaltiossa.

Britney bongattiin useampaan otteeseen esimerkiksi Lontoossa, jossa hän ehti keikkojen välillä myös tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Manchesterissa käydessään Spears tervehti konserttiyleisöä kysymällä ”Mitä kuuluu Lontoo?”, mutta muuten turnee sujui hyvin. Perheen yksityisyyttä varjelemassa nähtiin useita turvamiehiä, kuten myös silloin kun supertähti käväisi shoppailemassa.

Tämän shoppailun ja autoilun lomassa paparazzit ehtivät ikuistaa laulajan valokuviin tummapukuisista turvamiehistä huolimatta. Britannian koleasta kesäkelistä huolimatta Spears oli sonnustautunut pinkkeihin minishortseihin ja valkoiseen pitkähihaiseen paitaan. Rintaliivit olivat kuitenkin jääneet ilmeisesti hotelliin ja tähden rintavarustuksesta päätellen keli oli varsin viileä. Katso kuvat tästä.

Britanniassa on menossa parhaillaan varsinainen villitys, jonka mukaan supertähdet suuntaavat viileään kesäkeliin ilman rintaliivejä ja vain tiukassa ihonmyötäisessä paidassa. Paparazzien sattuessa paikalle paikka viihdelehtien otsikoissa on siten taattu. Viime päivinä samanlaisen operaation ovat toteuttaneet Britneyn lisäksi muiden muassa Heather Graham, Charlize Theron ja Victoria Beckham.