Aubrey O’Day ryöstettiin kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija Aubrey O’Day on kokenut kauheuksia jouduttuaan ryöstön kohteeksi keskellä päivää. Tiistaina Los Angelesissa tapahtuneessa ryöstössä laulaja menetti muiden muassa käsilaukkunsa sisältöineen.

TV Guide -lehden kuvauksiin matkalla ollut Aubrey O’Day joutui yllättäen tuntemattoman miehen pysäyttämäksi. Mies vaati saada haltuunsa naisen mukana olleen omaisuuden. Female First -julkaisun mukaan ryöstäjän mukaan lähti ryöstösaaliina muiden muassa julkkistähden käsilaukku.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat