Aubrey O’Day ryöstettiin kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija Aubrey O’Day on kokenut kauheuksia jouduttuaan ryöstön kohteeksi keskellä päivää. Tiistaina Los Angelesissa tapahtuneessa ryöstössä laulaja menetti muiden muassa käsilaukkunsa sisältöineen.

TV Guide -lehden kuvauksiin matkalla ollut Aubrey O’Day joutui yllättäen tuntemattoman miehen pysäyttämäksi. Mies vaati saada haltuunsa naisen mukana olleen omaisuuden. Female First -julkaisun mukaan ryöstäjän mukaan lähti ryöstösaaliina muiden muassa julkkistähden käsilaukku.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myös Playboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.