BB-skandaali: Asukas laittomasti maassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian parhaillaan käynnissä olevassa Big Brother -kilpailussa on syntynyt viikonlopun aikana taas uusi skandaali. Tällä kertaa mukana ovat myös rajaviranomaiset, sillä kyseessä on viisumiongelma.

Brittien BB-talossa parhaillaan asustava Sree Dasari on nimittäin maassa ilman asianmukaista oleskelulupaa. Aikoinaan Intiasta maahan opiskelijaviisumilla saapunut 25-vuotias mies pyysi tammikuussa viranomaisilta pidennystä viisumiinsa, mutta sitä ei lopulta myönnetty, The Sun uutisoi.

Sree tapasi eilen lakimiehiä, joiden kanssa hän laati valituksen viisumin pidennyshakemuksen hylkäämisestä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun asukas päästetään ulos suljetusta Big Brother -talosta. Hän voi oleskella maassa valituksen käsittelyn ajan, mutta tämän jälkeen hänet voidaan palauttaa Intiaan.