Johanna Tukiainen buuattiin lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen esiintyi monien mielenkiintoisten vaiheiden kautta lopulta Kalajoen juhannustapahtumassa, koska hänet ensimmäisenä esiintymään varannut RMJ-festivaali tarjosi julkkikselle vain yhden euron keikkapalkkiota.

Kalajoen esiintyminen ei kuitenkaan ollut kovinkaan suuri menestys, sillä yhden kappaleen pituinen minikeikka sai yleisössä aikaan monenlaisia reaktioita. Iltalehden mukaan osa Kalajoen festariyleisöstä otti Tukiaisen vastaan keskisormin ja buuauksin.

Johanna Tukiainen esitti festarilavalla ensimmäisen kerran livenä esikoissinglensä Lööppijulkkis. Lehden tietojen mukaan Tuksu olisi joutunut poistumaan lavalta buuausten saattelemana.

– Oli siellä huutokonserttia ja osa keskisormia. Mutta niin se on useimpien bändien kohdalla, festivaalijohtaja Juha Laitala vahvisti lehdelle ja paljasti myös Tukiaisen raiderin, eli vaatimuslistan, olleen kevyestä päästä.