Mel B järjesti railakkaat bikinisynttärit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen jäsenestä itsenäiseksi superjulkkikseksi yhtyeen hajoamisen jälkeen noussut Melanie Brown, eli Mel B, juhli viikonloppuna syntymäpäiviään näyttävissä syntymäpäiväjuhlissa Las Vegasissa.

Nyt 34-vuotta täyttänyt Mel B toimii nykyisin alusvaate- ja bikinimallina, joten juhlan kunniaksi järjestettiin luonnollisesti hulppeat allasbileet. Itse juhlakalu, pyykkilautavatsastaan tunnettu Mel B, oli sonnustautunut punavalkoisiin bikineihin. Katso kuvat tästä. Erikoista tähden asussa olivat korkokengät, joita harvoin näkee yhdessä bikinien kanssa.

Entisen spaissarin juhlat järjestettiin julkkisten suosimalla Wet Republic -allasalueella, jossa julkkiset nauttivat usein auringosta. Äskettäin samalla altaalla ovat juhlineet Melanie Brownin lisäksi myös realitytähti Audrina Patridge ja hiphop-tähti Sean ”Puff Daddy” Combs seurueineen.