Susan Boyle romahti jälleen – lopun alkua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-tähti Susan Boyle on parhaillaan mukana Britannian Talent-finalistien kiertueella, mutta turnee ei ole sujunut hänen osaltaan kovinkaan hyvin. Hän on nimittäin perunut lukuisia keikkoja uupumukseensa vedoten.

Susan Boyle on nyt perunut suunnilleen joka toisen esiintymisensä. Nyt koko kiertueen jatko on hänen osaltaan vaakalaudalla, sillä hänen osallistumisensa myös Cardiffin ja Liverpoolin konserteihin peruttiin.

Tällä kertaa 48-vuotias skottilaulaja alkoi asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan yhtäkkiä kirkumaan silmittömästi. Kiertueen järjestäjät joutuivat rauhoittelemaan häntä kunnes kirkuminen ja huutaminen saatiin loppumaan. Samalla tehtiin päätös, ettei Boyle ole esiintymiskunnossa.

Lehden saamien tietojen mukaan Boyle olisi huutanut hotellihuoneensa parvekkeella haluavansa välittömästi tavata rakkaan Pebbles-kissansa. Tähden manageri kiisti kuitenkin väitteet. Hänen mukaansa Boylella ei ole terveydellisiä ongelmia, sillä hän tarvitsee ainoastaan lepoa.