Taloustaantuma käy myös Britney Spearsin kukkarolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen taloustaantuma on iskenyt erityisen kovalla voimalla Yhdysvaltojen asuntomarkkinoille, jolloin se vaikuttaa myös superrikkaiden tekemiin kauppoihin. Nyt esimerkiksi poptähti Britney Spears joutuu myymään kotinsa tappiolla.

Britney Spears osti Beverly Hillsissä sijaitsevan luksuslukaalinsa lähes kahdeksalla miljoonalla dollarilla vuonna 2007, asuntomarkkinoiden ollessa kuumimmillaan. Hän on yrittänyt myydä asuntoaan kahden miljoonan dollarin voitolla jo kuukausien ajan, mutta kämppä ei ole mennyt kaupaksi.

Nyt kiinteistön pyyntihintaa on laskettu siten, että se tulee tuottamaan tähdelle vähintään 200.000 dollarin tappiot. Lopullinen kauppahinta on mitä luultavimmin vielä huomattavasti tätä alhaisempi. Italialaistyylisessä renesanssihuvilassa on kuusi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kirjasto, uima-allas ja paljon muuta ylellistä.