Bruno kaunotarten kanssa ”alastomana” keskellä Berliiniä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian ensi-iltansa myös Suomessa saava Sacha Baron Cohenin uusin elokuva Bruno on aiheuttanut runsaasti kohua jo ennen ensi-iltojaan. Leffan markkinointitempauksina Bruno-hahmo on poseerannut julkisuudessa ja erilaisissa tapahtumissa toinen toistaan räväkämmissä asuissa.

Rajuin tempaus on nyt kuitenkin nähty Berliinissä, jossa Bruno-hahmo poseerasi kaupungin kaduilla ”alastomana”, eli alastonta mieshahmoa esittävään asuun sonnustautuneena. Hänellä oli seuranaan miesten lisäksi myös naisia, jotka olivat pukeutuneet alastomiksi transseksuaaleiksi, joilla oli sekä penikset että rinnat. Katso kuvat tästä.

Kyseiset kuvat julkaistiin esimerkiksi brittilehdissä ensin ilman sensurointia, mutta hetken kuluttua ainakin Daily Mail ja The Sun -julkaisut päättivät peittää nakuasujen intiimit alueet. Britanniassa Bruno-elokuva on jo saanut 18 vuoden ikärajan. Suomessa elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 10. heinäkuuta.