Case Perez: Black Eyed Peasin manageri pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdelehdissä on seurattu tänään herkeämättä Perez Hilton -julkkisbloggaajan ja The Black Eyed Peas -yhtyeen jäsenten välistä pahoinpitelykiistaa. Perezin mukaan yhtyeen Will.i.am käski managerinsa lyödä Hiltonia julkkisjuhlissa tapahtuneen sanaharkan jälkeen Torontossa, Kanadassa.

TMZ-julkaisun saamien tuoreimpien tietojen mukaan yhtyeen manageri Polo Molina on nyt pidätetty hänen ilmoittauduttua vapaaehtoisesti poliisille. Koko yhtyeen oli määrä lentää tänään Torostosta Lontooseen. Poliisit ilmoittivat kuitenkin aiemmin päivällä, ettei yksikään yhtyeen jäsen poistu maasta, ellei manageri antaudu viranomaisille. Manageria odottaa nyt syyte pahoinpitelystä.

Parhaillaan uuden albuminsa markkinointikiertueella olevalle yhtyeelle Kanadaan jääminen olisi tullut kalliiksi keikkojen peruuntumisena, joten manageri päätti antautua vapaaehtoisesti. Muu yhtye on tiettävästi jatkanut tai jatkamassa matkaansa Lontooseen. Eilen illalla the Black Eyed Peas esiintyi Much Music Awards -gaalassa, jonka jatkojuhlissa kohuttu välikohtaus tapahtui.