Hollywoodin kuuma superpari on sittenkin totta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Megan Fox ja Shia LaBeouf lukeutuvat tällä hetkellä uuden Transformers-elokuvansa myötä Hollywoodin seuratuimpiin supertähtiin. Heidän suhteestaan on huhuttu jo pitkään, mutta molemmat ovat kiistäneet väitteet.

Julkkistähtien suhdehuhut ovat kuitenkin saaneet päivä päivältä enemmän vahvistusta, sillä leffan parivaljakko viettää nykyisin myös vapaa-aikansa tiiviisti yhdessä. Jo aiemmin Megan Fox ja Shia LaBeouf ovat molemmat myöntäneet, että he ovat tunteneet vetoa toisiinsa, mutta siitä huolimatta todenneet olevansa vain hyviä ystäviä. Viime viikolla heidät nähtiin romanttisella illallisella Pariisissa.

Eilen ystävykset bongattiin Los Angelesissa yhdessä jo aamukahdeksalta kahvittelun ja autoajelun merkeissä. Kaiken lisäksi he olivat Daily Mail -lehden tietojen mukaan tulossa Shian asunnolta, jossa pari oli mahdollisesti viettänyt yönsä yhdessä. Foxin auto oli nimittäin pysäköitynä LaBeoufin asunnon ulkopuolelle jo aiemmin aamulla.

Ei ole kuitenkaan varmaa saapuiko Megan asunnolle ennen aamuseitsemää vai viettikö hän vastanäyttelijänsä seurassa koko yön. Megan Fox ja Shia LaBeouf ovat viettäneet aikaa toistensa seurassa tiiviisti jo lähes vuoden ajan; ensin elokuvan kuvauksissa ja viime kuukaudet elokuvan markkinointikiertueella ympäri maailmaa.

Megan Fox bongattiin torstaina illallisella yhdessä entisen kihlattunsa Brian Austin Greenin kanssa. Heidän on-off -suhteensa on huhuttu jo aiemmin olevan lopullisesti kivillä. Fox vahvisti viime viikolla Lontoossa olevansa tällä hetkellä sinkku.