Anna Faris kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Anna Faris on noussut viime kuukausina seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Alkuvuodesta hänen rintavarustuksensa koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Nyt Anna Faris poseeraa tuoreissa bikinikuvissa, sillä juuri naimisiin mennyt näyttelijäkaunotar viettää parhaillaan kuherruskuukauttaan Mauilla tuoreen aviomiehensä Chris Prattin kanssa. Viikonloppuna nuori pari iloitsi avioliitostaan ja lomastaan saaren lämpimissä vesissä. Anna oli pukeutunut valkoisiin bikineihin ja Chris puolestaan isänmaallisesti Yhdysvaltojen lipun väreissä hehkuneisiin shortseihin. Katso kuvat tästä.

32-vuotias laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kuitenkin kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.