Jewel julkaisi bikinikuvansa blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen suosikkilaulaja Jewel on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon tähti, vaikka hänellä on takanaan jo lähes 15 vuoden erittäin menestyksellinen popura. Tänä keväänä muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun osallistunut supertähti poseeraa nyt bikineissä omassa blogissaan.

Jewel on nimittäin julkaissut Twitter-blogissaan oman bikinikuvansa, joka on ikuistettu huvijahdin kannella. Katso kuva tästä. Juuri julkaistun Lullaby-albumin upea laulaja nähdään kuvassa violetteihin bikineihin sonnustautuneena.

35-vuotias Jewel Kilcher nousi supertähdeksi jo ensimmäisellä albumillaan vuonna 1995. Pieces Of You -niminen debyyttialbumi oli supermenestys myyden Yhdysvalloissa kolminkertaista platinaa. Samalla siitä tuli yksi historian eniten myydyistä debyyttialbumeista. Yhteensä Jewelin levyjä on myyty jo yli 27 miljoonaa kappaletta, joista 20 miljoonaa Yhdysvalloissa.

Red Hot Chili Peppersin Michael ”Flea” Balzary löysi Jewelin vuonna 1993, kun hän asui vielä pakettiautossa ja lauloi kahviloissa. Menestyksensä myötä Jewel on sittemmin viraillut myös monissa televisiosarjoissa. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös kirjailijana, kun hänen A Night Without Armor -kirjansa nousi vuonna 1998 myyntilistojen kärkeen.