Tästä RMJ olisi maksanut euron – katso video Tuksun keikalta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannuksen kohutuin esiintyjä ei ollut tällä kertaa ulkomainen supertähti, vaan kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen. Hän esitti Lööppijulkkis-singlensä ensimmäistä kertaa livenä Kalajoen Juhannus -tapahtumassa.

Buuausten saattelemana lavalle noussut Tukiainen esitti show’nsa aikana vain tämän yhden kappaleen, jonka jälkeen kohujulkkis poistui lavalta buuauskuoron saattelemana. Sitä ennen Tuksu muisti kuitenkin antaa festariyleisölle pari neuvoa.

– Pitäkää huolta toinen toisistanne ja muistakaa rakastella toinen toisianne ja Jumalan siunausta, Johanna Tukiainen totesi esityksensä lopuksi.

Katso keikkavideo tästä tai artikkelin alta. Varsinaisen singlen esityksestä ei videon perusteella saa kuvaa, mutta Staran paikalta saamien raporttien mukaan esityksessä olisi ollut vielä hieman hiomista. Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa koska Johanna Tukiainen nähdään seuraavan kerran esiintymislavalla laulajana.