Brittien BB-talon nakuilu mennyt jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan käynnissä olevalla Big Brother -ohjelman tuotantokaudella pidettiin visusti kiinni vaatteista ensimmäiset pari viikkoa, mutta sittemmin asukkaat ovat ryhtyneet nakuilemaan oikein urakalla.

Erityisen hyvin ilman vaatteita on viihtynyt 35-vuotias biseksuaali Angel McKenzie, joka on monien mielestä nakuillut jo aivan liikaa. Päivittäin BB-talossa viuhahteleva BB-Angel käy esimerkiksi taloon tuodussa uima-altaassa mieluiten uimassa juuri alastomana. Kanssakilpailijoista ja televisiokatsojista välittämättä. Katso kuva tästä.

Televisiokatsojien lisäksi myös muut talon asukkaat – miehet mukaanlukien – ovat nyt ryhtyneet valittamaan riuskan neitokaisen alastomuudesta. Pari iltaa sitten asukkaat juhlivat BB-Freddien syntymäpäivää porealtaassa, kun Angel päätti liittyä seuraan tuttuun tapaan alastomana muiden asukkaiden ollessa uimapuvuissaan.