Jessica Alba agenttielokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on tehnyt viime kuukausina ahkerasti paluuta elokuvauralleen pitkän äitiyslomansa jälkeen. Suosikkitähdellä ei ole töistä pulaa, sillä nyt hänet on kiinnitetty jälleen uuteen elokuvaan.

Jessica Alba nähdään tulevaisuudessa Insiders-elokuvassa, jonka ohjaajaksi on Access Hollywood -julkaisun mukaan kiinnitetty Robert Rodriguez. Elokuva perustuu ranskalaiseen sarjakuvaan, jonka hahmot ovat aiemmin seikkailleet kirjojen lisäksi myös animaatioissa.

Sarjakuvakirjoja on tähän mennessä julkaistu seitsemän, ja kahdeksas on määrä julkaista lokakuussa. Vielä ei ole tietoa mihin yksittäiseen kirjaan elokuvan tarina tulee perustumaan. Leffan muiden roolien tähtiä ei ole vielä vahvistettu. Ohjaaaja Rodriguezilla pitää kuitenkin kiirettä, sillä hänellä on samaan aikaan työn alla myös elokuvat The Jetsons, Red Sonja ja Sin City 2.