Jessica Alba agenttielokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on tehnyt viime kuukausina ahkerasti paluuta elokuvauralleen pitkän äitiyslomansa jälkeen. Suosikkitähdellä ei ole töistä pulaa, sillä nyt hänet on kiinnitetty jälleen uuteen elokuvaan.

Jessica Alba nähdään tulevaisuudessa Insiders-elokuvassa, jonka ohjaajaksi on Access Hollywood -julkaisun mukaan kiinnitetty Robert Rodriguez. Elokuva perustuu ranskalaiseen sarjakuvaan, jonka hahmot ovat aiemmin seikkailleet kirjojen lisäksi myös animaatioissa.

Sarjakuvakirjoja on tähän mennessä julkaistu seitsemän, ja kahdeksas on määrä julkaista lokakuussa. Vielä ei ole tietoa mihin yksittäiseen kirjaan elokuvan tarina tulee perustumaan. Leffan muiden roolien tähtiä ei ole vielä vahvistettu. Ohjaaaja Rodriguezilla pitää kuitenkin kiirettä, sillä hänellä on samaan aikaan työn alla myös elokuvat The Jetsons, Red Sonja ja Sin City 2.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat