Leffakaunotar Tea Leoni upeana bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista Hollywood-elokuvista tuttu Tea Leoni on edelleen upeassa kunnossa. Salaiset kansiot -sarjan päätähden David Duchovnyn kanssa naimisissa oleva kaunotar teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 1995 kyttäkomediassa Bad Boys.

Nyt Tea Leoni on ikuistettu viettämässä aurinkoista vapaapäivää merellisissä merkeissä. Hänet kuvattiin muiden muassa lainelautailemassa Tyynen valtameren aalloissa. Mukana lomatunnelmissa oli myös hänen aviomiehensä David Duchovny. Taannoin yläosattomissakin muotikuvassa poseerannut Leoni nähdään tuoreissa kuvissa tästä ja tästä.

43-vuotias Tea Leoni, oikealta nimeltään Elizabeth Tea Pantaleoni, ja David Duchovny ovat olleet naimisissa jo kahdentoista vuoden ajan. Heillä on kymmenvuotias tytär Madelaine West ja seitsemänvuotias poika Kyd. David oli viime vuonna reilun kuukauden ajan vieroitushoidossa seksiriippuvuutensa takia Arizonassa sijaitsevalla klinikalla. Leoni on näytellyt urallaan Bad Boys -leffan lisäksi myös elokuvissa Taalat taskuun Dick & Jane, Deep Impact, Ghost Town ja Spanglish.