Lily Allen juhli platinablondin valeasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Lily Allen on parhaillaan Euroopan kiertuellaan, joka saapuu loppukesästä myös Suomeen. Eilen poptähti bongattiin viettämässä iltaa Lontoossa. Allen oli mahdollisesti yrittänyt käyttää jonkinlaista valeasua, sillä hän oli sonnustautunut platinablondin peruukkiin.

Peruukki ei kuitenkaan kyennyt peittämään räväkän laulajan henkilöllisyyttä, sillä paparazzit bongasivat nopeasti supertähden muiden ravintola-asiakkaiden joukosta. Illallisseurana Lilyllä oli tällä kertaa hänen entinen poikaystävänsä Seb Chew. Ex-pariskunta illasti julkkisten suosimassa Nobu-ravintolassa. Katso kuva tästä.

Yllään Allenilla oli näyttävä musta iltapuku, jota koristivat beiget kukkakuviot. Tällä kertaa asu onnistui peittämään myös tähden rintavarustuksen. Äskettäin Lily bongattiin Lontoossa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa punaisessa iltapuvussa, joka ei onnistunut peittämään hänen kurvejaan aivan yhtä hyvällä menestyksellä.