Megan Fox ensi-illassa huippuseksikkäässä toogassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox oli eilen viettämässä Transformers-elokuvan jatko-osan Kaatuneiden kosto ensi-iltaa Yhdysvalloissa. Varhain tänä aamuna Suomen aikaa Los Angelesissa vietetyissä juhlallisuuksissa Fox edusti upeaan tooga-tyyliseen asuun sonnustautuneena.

Punaisella matolla Megan oli luonnollisesti illan odotetuin tähti, jonka saapuminen sai aikaan todellisen salamavalomeren. Katso kuvat tästä.

Viime viikot yhdessä vastanäyttelijänsä Shia LeBeoufin kanssa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa leffan mainosturneella kiertänyt Megan Fox on viimein päässyt nauttimaan kotinsa rauhasta. Megan ja Shia on tosin bongattu viime päivinä useita kertoja yhdessä ja heidän huhutaan viettäneen myös öitään saman katon alla.

Varmaa on ainakin se, että tähdet kävivät yhdessä illallisella juuri ennen eilisen illan ensi-iltajuhlallisuuksia. Elokuvan päätähdet kuvattiin nimittäin illastamassa Brentwoodissa sijaitsevassa La Bruchetta -ravintolassa. Katso kuvat tästä. Tähdillä näytti olevan todella hauskaa keskenään.