Megan Fox pyysi anteeksi ruusuepisodia – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Megan Fox kiertää parhaillaan maailmaa yhdessä hyvän ystävänsä – tai poikaystävänsä – Shia Le Beoufin kanssa Transformers-elokuvansa merkeissä. Viime viikolla Lontoossa Fox ikuistettiin väenpaljoudessa, mutta yksi valokuva on alkanut elämään omaa elämäänsä.

Kuvassa teinipoika yrittää tarjota Foxille upeaa keltaista ruusua, mutta kaunotar ei huomaa ruusua ja kävelee pojan ohi. Tämän jälkeen brittimedioissa kohistiin, että onko menestys noussut supertähden päähän ja oliko kyse diivailusta. Nyt Megan Fox on itse saanut tilaisuuden kommentoida asiaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Collider.com -julkaisun videohaastattelussa Megan Fox pyytää saada kommentoida asiaa huomattuaan, että toimittajalla on mukanaan kyseinen valokuva. Vilpittömän pahoillaan tapahtuneesta oleva kaunotar pyytää videon välityksellä pojalta anteeksi. Hän ei kertomansa mukaan nähnyt pikkupoikaa väenpaljoudelta ja paparazzien salamavaloilta.

– Tuollainen särkee sydämieni. Jos teillä on hänen nimensä ja osoitteensa, lähetän hänelle mielelläni pahoitteluni. En ikinä tekisi mitään noin kauheaa, Fox pahoittelee.