Olivia Munn riisui Playboyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan myös mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Harvoin kohuotsikoissa nähty julkkistähti on nyt päässyt esittelemään kurvejaan Playboy-lehden sivuille.

Olivia Munn nähdään miestenlehden sivuilla bikineissä, yläosattomissa ja käytännössä myös ilman alushousuja. Kaunotar nähdään pulikoimassa uima-altaassa useissa erilaisissa bikineissä. Toisissa kuvissa sohvalla keikistelevä Olivia on riisunut yläosansa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2.