Perez Hiltonin pahoinpitely tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen aamupäivällä Suomen aikaa Torontossa Perez Hiltonin ja The Black Eyed Peas -yhtyeen välillä sattunut välikohtaus on tallentunut myös videolle. Molemmat osapuolet antoivat tapahtumista eilen videolausuntojaan internetissä ja yhtyeen manageri pidätettiin myöhemmin samana päivänä.

Nyt TMZ-julkaisu on saanut käsiinsä videon, joka on tallennettu tilanteesta kännykkäkameralla. Videolla Perez Hilton ja Will.i.am nähdään kiistelemässä gaalaillan jatkopaikkana toimineen ravintolan ulkopuolella. Julkkistähtien ympärillä on runsaasti ihmisiä. Julkkikset väittelevät hetken aikaa ja Perez Hilton huutaa Will.i.amille ”Et ole mikään vi**n artisti, olet vi**n homo!”

Tämän jälkeen videolla näkyy ja kuuluu kuinka Perez Hilton saa osumia päähänsä. Katso video tästä. Bloggaajan omien väitteiden mukaan lyöjä oli The Black Eyed Peas -yhtyeen manageri, joka seisoi Will.i.amin vieressä. Iskujen jälkeen tilanne muuttuu vielä sekavammaksi ja Perez lähtee poistumaan paikalta.