Täh, Justin Timberlakella hurja henkivartija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Justin Timberlake on kuvattu saapumassa Ranskaan. Pariisin Charles De Gaullen lentokentältä poistuessaan supertähdellä oli turvanaan niin raskaasti aseistettu vartija, että 50 Centin ja muiden hiphop-tähtien henkivartijat jäävät takuulla kirkkaasti kakkoseksi.

Syystä tai toisesta Justin Timberlake asteli nimittäin ulos terminaalista yhdessä rynnäkkökiväärillä aseistetun sotilaan kanssa. Asiasta uutisoinut The Sun ei ollut tosin tietoinen oliko kyseessä vain sattuma vai oliko sotilas tosiaan kiinnitetty turvaamaan kansainvälisen tähden turvallisuutta paparazzien ristitulessa. Katso kuva tästä.

Ilmeisesti Justin Timberlake ei tiennyt, että Euroopassa vuodenaika on sama kuin Yhdysvalloissa. Hän saapui nimittäin helteiseen Ranskaan kuin keskellä talvea useampaan vaatekerrokseen ja kaulahuiviin sonnustautunena.