”Fergie olisi tyrmännyt Perez Hiltonin tappelussa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen naisvokalisti Stacy ”Fergie” Ferguson joutui pari päivää sitten Torontossa sanaharkkaan julkkisbloggaaja Perez Hiltonin kanssa sillä seurauksella, että yhtyeen manageri pahoinpiteli bloggaajan julkkisjuhlien jatkoilla.

Välikohtauksessa olivat läsnä Perezin lisäksi yhtyeen manageri Polo Molina ja jäsen Will.i.am. Manageri pidättiin seuraavana päivänä hänen antauduttua poliisille. Fergie ei ollut mukana pahoinpitelyssä, mutta nyt hänen äitinsä Terri Jackson on siitä huolimatta kehuskellut räväkän tyttärensä tappelutaidoilla.

Äidin mukaan Fergie olisi nimittäin tarpeen vaatiessa tyrmännyt Perezin kanveesiin. Hän varoittaakin nyt julkisesti Hiltonia siitä, että yhtye ja sen fanit haluavat mahdollisesti kostaa bloggaajalle, joka haukkui koko yhtyeen monin värikkäin sanakääntein.

– Fergie olisi tyrmännyt hänet tappelussa. Jumalalle kiitos, ettei se ollut Fergie. Perezillä tuntuu aina olevan mielipide kaikkeen ja hänellä tuntuu olevan riitaa monien ihmisten kanssa. Minusta hän tekee sitä tarkoituksella ja jossain vaiheessa se aina kostautuu, Terri Jackson kertoi HollyScoop-julkaisulle.