Julkkiskokki soitteli itselleen sakot Ferraristaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kokkeihin lukeutuva brittiläinen Gordon Ramsay oli taannoin Paris Hiltonin mielestä Britannian pääministeri, mutta todellisuudessa hän on vain televisiosta tuttu rääväsuu huippukokki.

Maanantaina huippukokki kurvaili sporttisella autollaan pitkin Lontoon katuja hieman turhan kovalla kiireellä, sillä Gordon Ramsay ei ehtinyt pysähtyä puhuakseen kännykkäänsä. Hän jutusteli mustan Ferrarin ratissa kännykällään niin pitkään, että poliisi pysäytti hänet. Viranomaiset muistivat kokkia lopulta pienehköllä maksuvaatimuksella.

Scotland Yard vahvisti eilen TMZ-julkaisulle, että Gordon Ramsay sai luvattomasta kännykän käytöstä liikenteessä sadan euron sakot.

Gordon Ramsayn omaisuuden arvoksi on laskettu noin 83 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hänen ravintoloitaan on kritisoitu muiden muassa siitä, että niiden tarkoitus on hyvän ruoan tarjoamisen sijaan pönkittää Ramsayn henkilöbrändiä, televisio-ohjelmia ja kirjoja. Hänen yhtiöidensä omistuksessa on ympäri maailmaa noin 25 ravintolaa, mutta yhtiön väitetään olevan konkurssin partaalla. Ramsay on kiistänyt lehden tiedot talousvaikeuksista.