Katie Price kouri omia rintojaan uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsensa tulevan ex-miehensä Peter Andren hoiviin jättänyt povipommi Jordan, eli Katie Price, on juhlinut Ibizan maisemissa railakkaasti jo puolentoista viikon ajan. Alunperin bilesaarelle realitysarjaansa kuvaamaan mennyt neitokainen on irrotellut ja juopotellut koko rahan edestä.

Katie Price on ikuistettu viime päivinä puolialastomana niin klubien tanssikorokkeilla kuin ostoksillakin. Eilen hänet kuvattiin potemassa mitä ilmeisimmin massiivista krapulaa uima-altaalla. Suurista rinnoistaan alunperin tunnetuksi tullut povipommi ei kyennyt pitämään näppejään erossa rintavarustuksestaan.

Katie ”Jordan” Price ryhtyi nimittäin yllättäen kourimaan ja puntaroimaan omia rintojaan keskellä uima-allasta. Hetken aikaa vedessä touhattuaan neitokainen nousi altaasta ihmetellen edelleen rintojaan. Katso kuvat tilanteesta tästä.