Klamydia korvaa PMMP:n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen popyhtye PMMP joutuu siirtämään kesäkiertueensa aloitusta yhtyeen yksityiselämässä tapahtuvien muutosten vuoksi. Tästä syystä yhtye joutui perumaan festarikeikkansa Ruisrockissa ja Aitoon Kirkastusjuhlilla.

Kirkastusjuhlille maanantaiksi 6. heinäkuuta sovitulla keikalla PMMP:n esiintymispaikan ottaa vaasalainen uhorock-bändi Klamydia. Festareiden muita esiintyjiä ovat muiden muassa Haloo Helsinki, Yö, Apulanta, Maija Vilkkumaa, Kari Tapio ja lukuisat muut tutut nimet.

Aitoon Kirkastusjuhlien järjestäjä Aitoon VPK valittiin hiljattain Vuoden Huvijärjestäjäksi. 127 vuotisen perinteen omaava musiikkifestivaali on aina järjestetty pääosin talkoovoimin ja mukana joukoissa on ollut satapäin vapaaehtoisia auttajia. Idyllinen maaseutufestivaali on vuosittain kerännyt paikalle 10 000 verran hyvää musiikkia ja tunnelmaa rakastavia kyläläisiä, pirkanmaalaisia ja vieraita kauempaakin Suomesta. Kirkastusjuhlilla on tänä vuonna kaikkien aikojen kattaus!