Povipommi Jordan menettämässä miljoonia juopottelunsa takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes päivittäin viihdelehtien otsikoissa komeileva Katie Price, eli povipommi Jordan, jätti eronsa jälkeen lapset tulevan ex-miehensä hoiviin ja suuntasi itse juhlimaan Ibizalle. Glamour-mallin kostea juhliminen on tulossa hyvin kalliiksi.

Useiden miesten seurassa viihtynyt, ja ilmeisesti myös uuden miesystävän bilesaarelta löytänyt Katie Price on brittilehtien mukaan menettämässä juhlimisensa takia mahdollisesti jopa 3,5 miljoonan euron mainossopimukset. Yhteistyökumppanit eivät nimittäin ole innoissaan tavasta, jolla Jordan on kohdellut perhettään ja viettänyt aikaansa Ibizalla.

Kolmen lapsen äidin lähipiiristä paljastettiin Daily Mirror -lehdelle, että superjulkkis on parhaillaan heittämässä katuojaan hänen arvokasta imagoaan.

– Hän on rakentanut arvokkaan uran Katie Pricena, kolmen lapsen äitinä ja nuorten tyttöjen roolimallina. Nyt hän on kertonut haluavansa takaisin Jordaniksi, ja hänen käytöksensä avioron jälkeen on ollut vähintäänkin villiä.

– Hän on palannut glamour-mallin juurilleen, vetänyt kännit ja poseerannut eroottisesti. Hänen käyttäytymisensä on kääntynyt häntä itseään vastaan yrittäjänä ja esikuvana. Erityisesti nuoret naiset ja äidit ovat hylänneet hänet.

Kostean juhlimisensa lisäksi Katie on törttöillyt muutenkin, sillä äskettäin hän uhkasi ”leikata auki” naispuolisen ravintola-asiakkaan. Näiden toilausten takia vaakalaudalla ovat sisäpiirin mukaan 2,3 miljoonan euron alusvaatesopimus ja 1,15 miljoonan euron vuodevaatesopimus.