Shia LaBeouf: Transformers 3 jo suunnitelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina Los Angelesissa ensi-iltansa saanut uusi Transformers-elokuva Kaatuneiden kosto ei tule ilmeisesti jäämään sarjan viimeiseksi. Leffan miespääosassa nähtävä Shia LeBeouf ja ohjaaja Michael Bay ovat vahvistaneet kolmannen osan olevan jo suunnitelmissa.

Michael Bay totesi olevansa mielellään mukana ohjaamassa, mikäli Transformers 3 toteutuu. Ennen sitä hän haluaa kuitenkin levähtää hetken aikaa Transformers-saagasta.

Shia LeBeouf puolestaan paljasti jo hieman kolmannen osan sisältöä, sillä hän kertoi leffan Yhdysvaltojen ensi-illassa, että mahdollisen kolmannen elokuvan tarina tulee olemaan kahta edeltäjäänsä selvästi synkempi. Hänen mukaansa elokuvan tapahtumapaikkoja pitää silloin laajentaa pois maapallolta.

Ensimmäisen jatko-osan ensi-iltajuhlat vietettiin maanantaina Los Angelesissa, mutta yleisölle elokuva saa ensi-iltansa tänään keskiviikkona ympäri maailmaa. Toista jatko-osaa ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta leffan tähtien puheiden perusteella se on jo suunnitelmissa.