Upea Sienna Miller lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzien silmätikkuna jo pitkään ollut brittinäyttelijä Sienna Miller haastoi taannoin paparazzeja ja viihdelehtiä oikeuteen hänestä salaa otettujen alastonkuvien takia. Nyt tähti on jälleen otsikoissa, mutta vain ”tavallisten” paparazzikuvien merkeissä.

Viime aikoina Sienna Miller on ollut puheenaiheena myös sekavien mieskuvioidensa takia. Hän pokasi taannoin naimisissa olleen miehen, Balthazar Gettyn, jonka kanssa Sienna suuntasi pian yhteiselle lemmenlomalle. Sittemmin pariskunnan on jo väitetty eronneen ja palanneen taas yhteen. Nyt heidät on kuitenkin taas bongattu yhdessä.

Sienna Miller ja Balthazar Getty viettävät parhaillaan lomaansa Positanossa, Italiassa. Siellä Miller on ikuistettu nauttimassa aurinkoisesta lomasäästä ja pulahtamassa hotellin uima-altaaseen. Katso kuvat tästä. Tänä vuonna saa ensi-iltansa Millerin elokuva Hippie Hippie Shake, jonka kuvauksissa hänet ikuistettiin alastomana.