Charlien Enkelit -tähti menehtyi – poika istuu vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Farrah Fawcett on menehtynyt 62-vuotiaana. Hän kuoli torstaiaamuna Los Angelesin Santa Monicassa sijaitsevassa St. John’s sairaalassa pitkän syöpäsairauden murtamana.

Farrah Fawcett, oikelta nimeltään Ferrah Leni Fawcett, tunnettiin erityisesti roolistaan alkuperäisessä Charlien Enkelit -televisiosarjassa. Viisinkertaisen Golden Globe -palkinnon voittajan kerrotaan menehtyneen läheistensä ympäröimänä.

Läsnä olivat hänen pitkäaikainen miesystävänsä Ryan O’Neal sekä paras ystävänsä Alana Stewart. Fawcettin 24-vuotias poika Redmond ei ollut läsnä äitinsä kuolinvuoteella, koska hän istuu parhaillaan vankilassa huumeista saamaansa tuomiota.

Uransa alkuvaiheessa Fawcett toimi malllina ja näytteli televisiomainoksissa. Sitten hänet kiinnitettiin Jill Munroen rooliin Charlien Enkelit -sarjaan, josta muodostui nopeasti maailmanlaajuinen jättihitti. Myöhemmin hänet palkittiin urallaan vielä myös useilla Emmy-palkinnoilla. Hän sai oman tähtensä Hollywoodin Walk Of Famelle vuonna 1995. Samana vuonna hän nostatti suuren kohun poseeraamalla Playboy-lehdessä. Kyseisestä numerosta tuli koko 90-luvun myydyin irtonumero.