Hilary Duffin kuppikoko kasvoi yllättäen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on viime vuosina tehnyt menestyksekästä uraa myös poptähtenä. NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa nykyisin seurusteleva neitokainen on nyt silikonihuhujen kohteena.

Hilary Duff on vältellyt poseeraamista rohkeissa kuvissa niin studiossa kuin vapaa-ajallaankin, mutta taannoin hän oli ehdolla Barely Legal -televisiosarjaan ja poseerasi Maxim-miestenlehden näyttävissä kuvissa.

Hilaryllä on mahdollisesti kiikarissa merkittävämpikin ura mallina, sillä tuoreimpien kuvien perusteella hän on mahdollisesti kasvattanut kuppikokoaan keinotekoisesti. Duff ikuistettiin nimittäin tiistaina Havaijin maisemissa nauttimassa Tyynen valtameren aalloista mustiin bikineihin sonnustautuneena yhdessä poikaystävänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

Alkanut vuosi on 21-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight!