Jonathan Rhys Meyers pahoinpiteli tarjoilijan lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Tudors-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Jonathan Rhys Meyers on jälleen pidätetty lentokentällä. Viime lauantaina sattunut tapaus on hänelle jo toinen lentokenttäpidätys kahden vuoden sisällä.

Tällä kertaa miehelle napsahti myös syyte pahoinpitelystä, sillä näyttelijän väitetään lyöneen tarjoilijaa Pariisin Charles De Gaullen lentokentällä. People-lehden mukaan ravintolassa ei suostuttu tarjoilemaan vahvasti humalaiselle näyttelijälle, minkä jälkeen henkilökunnan ja Rhys Meyersin välille syntyi käsikähmää. Lopulta näyttelijä löi yhtä tarjoilijoista.

Ranskalaisen Agence France-Presse -uutistoimiston mukaan Rhys Meyers on kutsuttu saapumaan tapauksen oikeudenkäyntiin syyskuussa. 31-vuotiasta näyttelijää syytetään oikeudessa tahallisesta väkivallasta, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Uutistoimiston mukaan raivostunut tähti oli lyömisen lisäksi myös uhannut tappaa tarjoilijan.

Useita kertoja vieroituksessa ollut näyttelijä ei ole kommentoinut asiaa. Kaksi vuotta sitten hänet pidätettiin raivokohtauksen vuoksi lentokentällä Dublinissa.