Kill Bill -elokuvatähti pidätettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Daryl Hannah on pidätetty toissapäivänä hänen osallistuttuaan mielenosoitukseen West Virginiassa, Yhdysvalloissa. Muiden muassa Kill Bill -elokuvassa nähty elokuvatähti häiritsi liikennettä ja vastusti poliisia.

Kyseessä oli mielenosoitus, jossa vastustettiin vuorella tehtäviä kaivostöitä. Välikohtauksen aikana pidätettiin yhteensä noin kolmekymmentä ihmistä. Daryl Hannahin lisäksi pidätettyjen joukossa oli muiden muassa tunnettu NASA:n tiedemies James Hansen.

Poliisi joutui käyttämään pidätyksissä kovia otteita ja muiden muassa Hannah kuljetettiin pois käsiraudoissa. Kaikki pidätetyt vapautettiin kuitenkin myöhemmin eikä syytteitä ole odotettavissa, The Sun kertoi.

48-vuotias Daryl Christine Hannah on tähdittänyt useita kymmeniä Hollywood-elokuvia vuodesta 1978 saakka. Hänen tunnetuimmat roolinsa on nähty elokuvissa Kill Bill, Blade Runner, Wall Street ja Roxanne. Tänä vuonna hänet nähdään elokuvissa Shannon’s Rainbow ja Hearts of War.