Lily Allen juhli läpinäkyvässä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Euroopan festarikiertueella oleva brittipoppari Lily Allen on esitellyt uuden hiuslookinsa Lontoossa. Turneensa välipäivänä juhlimaan suunnannut neitokainen nähtiin tiistai-iltana lyhyessä tummassa hiuskuontalossa.

Yllään Lilyllä oli tällä kertaa musta nahkatakki ja sininen erittäin läpinäkyvä mekko. Asun alta näkyivät siten selvästi myös hänen alusvaatteensa. Läpinäkyvyys oli kuitenkin mitä ilmeisimmin harkittua, sillä mitään intiimiä Allenin asu ei suinkan tällä kertaa paljastanut. Katso kuva tästä.

Edellisenä iltana Lilyllä oli jo mitä ilmeisimmin uusi hiustyyli, mutta hän peitti sen massiivisella platinablondi-peruukilla. Maanantaina hänet nähtiin nimittäin Lontoossa illastamassa yhdessä ex-poikaystävänsä David Williamsin kanssa.